Med vind i seglen

WebMail SchoolSoft Organisation Kontakt

Viktig information för dig som vill ansöka till våra förskolor!

From 3 oktober 2014 finns e-tjänsten ”Min barnomsorg” och nu ska du som förälder gå in direkt på Stockholms stads hemsida och ställa ditt barn i kö. Det gäller för ansökningar till alla verksamheter, både fristående och kommunala. Nu är det också dags för föräldrar, som står i kö till någon fristående verksamhet, att göra prioriteringar i ”Min barnomsorg”. Sista datum för detta är 30 november och alla berörda föräldrar kommer att få ett brev hem om detta.

Ansök till våra förskolor via ”Min barnomsorg”

För mer allmän information läs mer. Stadens kontaktcenter kan också svara på frågor från föräldrar, på telefon 08-508 00 508.

Vill ni besöka vår förskola kommer vi under läsåret 2017/2018 att ha Öppet Hus den 13 september, 15 november, 14 februari, 11 april och 9 maj. Varmt välkomna då!